croppedimg_768352759.jpeg
croppedimg_716165432.jpeg
croppedimg_1109369946.jpeg


Szolgáltatások


Nyíregyháza zöldövezetében, a sóstói erdőben, 1 hektáros területen két különálló épület szolgáltatásaival várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat az Ózon panzió és vadászház.

 

Panziónkban 6 kétágyas családi és 13 kétágyas szoba várja vendégeinket.

 

Szolgáltatásaink:

- Szálláshely biztosítása
- 72 fő befogadóképességű terem
- 18 fő befogadóképességű terem
- 40 fő befogadóképességű különterem
- Wi-Fi illetve internetelérés
- Hangulatos kerthelyiség
- Házon belüli és kitelepüléses rendezvények magas szinvonalú lebonyolítása

Gépkocsival érkező vendégeink számára természetesen rendelkezésre áll zárt parkolónk. Zavartalan pihenésüket és szórakozásukat segíti elő 80 fő befogadó képességű éttermünk, 25 fős különtermünk, valamint hangulatos kerthelyiségünk.

 

 

Bár Nyíregyháza és vidéke rengeteg kimagasló színvonalú étteremmel és szállodával rendelkezik; minket ért az a megtiszteltetés, hogy a Sipkai Barna Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola tanszállodája legyünk. Ez egyszerre rang és kihívás; ugyanakkor garancia szolgáltatásaink magas fokú színvonalára.

Talán ez a magyarázata, hogy az átlagosnál sűrűbben fordulnak hozzánk házon belüli és kitelepüléses rendezvények lebonyolításának igényével. Panziónkban -kávészünetek -üzleti ebédek -állófogadások -ültetett fogadások -barbeque-partik megrendezését is vállaljuk.

Ezen kívül vállalkozunk hideg -és melegkonyhai termékek kiszállítására is. Szeretnénk hozzájárulni üzleti, családi rendezvényeinek lebonyolításához.
Szeretnénk, ha szabadidejét kellemes, csendes környezetben töltené el. Panziónk szakemberei gondoskodnak arról, hogy az eltöltött idő kellemesen teljen el minden vendégünk számára.

Reméljükk, hogy e kellemes emlékek hatására minél hamarabb visszatérne hozzánk.





osszestermek



A cégünk adatokat nem tárol, harmadik félnek személyes adatokat nem ad át,
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.