Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
EGYÉB EGYÉBÁr: 790.000 Ft -
VOLVO XC60Ár: 7.500.000 Ft -
VOLKSWAGEN JETTAÁr: 2.190.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT CCÁr: 3.499.850 Ft -
FIAT GRANDE PUNTOÁr: 790.000 Ft -
TOYOTA PRIUSÁr: 2.299.000 Ft -
OPEL CORSA DÁr: 1.099.000 Ft -
HONDA ACCORDÁr: 3.299.000 Ft -
CHEVROLET CRUZEÁr: 2.199.000 Ft -
MERCEDES-BENZ EGYÉBÁr: 1.650.000 Ft -
OPEL ASTRA HÁr: 1.699.000 Ft -
ALFA ROMEO 156Ár: 890.000 Ft