Aszalt szilvás húsgombócok
|
Elkészítés:Nagy tálban összekeverjük a húsokat a tojással, a zsemlemorzsával, a pisztáciával, a finomra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a fûszerkeverékkel, és a kis kockákra vágott aszalt szilvával. 16 gombócot formázunk a masszából, lisztbe forgatjuk, és tapadásmentes edényben, forró olajban megpirítjuk. Felöntjük fél dl vízzel meg a borral, fakanállal folyamatosan forgatjuk a gombócokat, és kislángon folytatjuk a sütést. Tányérra adagoljuk, meghintjük petrezselyemmel, és tálaljuk. Hozzávalók:- 30-30 dkg darált sertés- és marhahús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
HYUNDAI TUCSONÁr: 5.449.000 Ft -
PIAGGIO LIBERTYÁr: 177.000 Ft -
RENAULT GRAND MODUSÁr: 1.399.000 Ft -
MAZDA 3Ár: 949.000 Ft -
KIA CEE'DÁr: 1.849.000 Ft -
EGYÉB EGYÉBÁr: 790.000 Ft -
FIAT GRANDE PUNTOÁr: 790.000 Ft -
BMW X5Ár: 470.000 Ft -
ALFA ROMEO 156Ár: 890.000 Ft -
OPEL ZAFIRA BÁr: 1.249.000 Ft -
PEUGEOT 607Ár: 1.599.000 Ft -
HONDA CR-VÁr: 3.999.000 Ft